Nettisivut

image_pdfimage_print

Tarjolla on kahdenlaisia nettisivuja – Retro, perinteikäs nettisivu, jossa ei ole tietokantoja, eikä php -koodeja. Retro on helppo tehdä aivan sellaiseksi kun asiakas haluaa, ja Retro on erinomainen vaihtoehto silloin, kun ei ole tarvetta erilaisille tilastoille esimerkiksi kävijöiden sivuklikkauksista, ym.

Retron huonoina puolina voi olla hakukoneoptioinnin vaikeus, ja se , että Retro täytyy päivittää jonkin FTP-ohjelman avulla, eikä päivitys onnistu nettiselaimen kautta. Tietenkin palvelimelle voidaan asentaa javascript- pohjainen sovellus, jolla Retron päivitys onnistuu selaimen kautta. Retron hinta on 159 euroa, ja siihen hintaan Retro voidaan asentaa esimerkiksi Verkkopalveluiden palvelimelle, jolloin osoiterakenne tulee olemaan jokusivu.linux-puolanka.fi tai vaihtoehtoisesti jokusivu.puolanka.info

Jos Retro asennetaan Verkkopalveluiden palvelimelle, niin palvelinmaksu on 10 euroa vuodessa. Luonnollisesti Retro voidaan asentaa asiakkaan omallekkin palvelimelle.

WordPress pohjaiseen nettisivuun saa kaikenmaailman herkut ja vimpaimet, mutta WordPress vaatii tietokannan toimiakseen, joten asiakkaan täytyy ostaa oma webbihotelli sivustoaan varten. Webbihotellin hinta on noin 40 euroa vuodessa + sivuston pääte, kuten fi maksaa noin 10-20 euroa vuodessa. Esimerkkinä WordPress -pohjaisesta nettivustosta on Puolanka Info webbiportaali, jonne tullaan kokoamaan kaikki halukkaat Puolangan yritykset.

WordPress -pohjaisen sivusto on nyt TARJOUSHINNASSA  799 euroa. Tarvittaessa Verkkopalvelut voi hoitaa kaiken tarvittavan asiakkaan nettisivuja varten, eli ”avaimet käteen paketti sisältää:

– webbihotelli, jonne nettisivu(t) asennetaan
– domainin, eli nettisivun päätteen (.fi .com, ym.) hankkimisen
– varsinaiset nettisivut + muutakin tarvittaessa.

Nettisivuja voidaan tehdä myös muilla alustoilla, kuten Joomla, Drupal ja WebSite Baker.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti